O Biogradu

undefinedBiograd (7.600 stanovnika), nekad krunidbeni grad hrvatskih kraljeva, danas jak i moderan turistički centar i sjedište istoimene rivijere. Smješten je nadomak zadarskoj i splitskoj zračnoj luci, a dobrim cestama primaknut središtu Europe na jedva desetak sati vožnje automobilom ili autobusom.undefined
Renomirani hoteli, moderne marine, turističko naselje, motel, udoban smještaj u kućnoj radinosti i kampovi u mjestu i okolici pružaju mogućnosti odabira smještaja po želji, a bogat i raznolik kulturni i uslužni sadržaj grada učinit će ugodnim i raznolikijim.
Zahvaljujući velikom broju vezova (1000) u moderno opremljenim marinama, raznovrsnoj ponudi brodova za charter i velikom broju organiziranih regata, Biograd je postao stjecište nautičara iz cijelog svijeta.
Kupanje u izuzetno bistrom moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada gdje se prostiru šljunkovite plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu preporučujemo pošumljene otočiće u kanalu.

Turistička zajednica - Biograd